Viceprimarul municipiului Rădăuţi, Bogdan Loghin, a fost exclus din PSD

> E bine că m-am eliberat de PSD. Acest partid e pe un drum greşit, consideră viceprimarul

Viceprimarul municipiului Rădăuţi, Bogdan Loghin, a declarat, marţi seara, că a fost exclus din PSD în cadrul unei şedinţe în care au fost aduse „argumente puerile”, dar că, de fapt, motivaţia este legată de faptul că există viziuni diferite între cei care conduc acum organizaţia şi care au o mentalitate învechită şi generaţia tânără, care vine cu proiecte cu impact pentru viitor.

Loghin a explicat că i s-a reproşat că nu a fost prezent la întâlnirea cu prim-ministrul demis Viorica Dăncilă, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al României, dar că el a spus că a făcut-o în mod intenţionat, pentru că nu poate susţine un asemenea candidat şi că îi este ruşine că s-a ajuns ca PSD să promoveze un astfel de candidat.

„Am înţeles că m-au exclus din partid din acest motiv, că nu susţin candidatura Vioricăi Dăncilă. Eu nici cu forţa nu aş fi putut vota pentru ea” a spus viceprimarul.

El a menţionat că au lipsit mai mulţi primari social-democraţi de la întâlnirea cu preşedintele PSD, ceea ce arată multe despre ceea ce se petrece în acest partid, care este cantonat doar în zona Fălticeni, în timp ce municipiul Rădăuţi a fost uitat, iar această zonă a însemnat doar vizite la cabane din Suceviţa.

„Nu am primit fondurile aşteptate de la Guvern pentru proiectele de dezvoltare, iar de la nivel local fondurile Primăriei au fost folosite fără nici cea mai mică transparenţă. Din acest motiv şi realizările sunt nesatisfăcătoare, mai ales în ceea ce priveşte proiectele de asfaltări” a spus Loghin.

Viceprimarul municipiului Rădăuţi a mai spus că au apărut disensiuni între membrii de partid pentru că cei din PSD nu au nevoie de iniţiativele celor mai tineri, dar cu experienţă.

„Ei au nevoie de oameni precum Viorica Dăncilă sau Nistor Tatar” a precizat Loghin.

El a explicat că disensiunile cu primarul Nistor Tatar au la bază viziunile diferite privind dezvoltarea municipiului Rădăuţi şi lipsa totală de transparenţă atât în ceea ce priveşte cheltuirea banului public în Primărie, dar şi în ceea ce priveşte activitatea de partid.

„Nu mă mai regăsesc eu în noua linie abordată de Partidul Social Democrat, atât la nivel naţional, cât şi judeţean, dar şi local. Dacă nu eram demis, demisionam eu din partid, pentru că ne situăm pe direcţii diferite de abordare a problematicii administraţiei publice” a spus Bogdan Loghin.

„Pentru mine, plecarea din PSD înseamnă o eliberare şi este bine că mi-am dat seama la timp că acest partid e pe un drum greşit” a mai declarat Loghin. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: