Ludovic Orban, despre Bogdan Gheorghiu, propus ministru al Culturii:

Este un om care ştie să administreze bugete, ştie să asigure priorităţile

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni seara, că ministrul propus pentru portofoliul Culturii, deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu, ar avea pregătire în domeniu.

Premierul desemnat a făcut aceste precizări după ce a fost întrebat dacă unii dintre candidaţii pentru funcţiile de ministru primesc aviz negativ din partea comisiilor parlamentare.

El a arătat că este important ca miniştrii propuşi să arate că sunt stăpâni pe domeniu, pentru că votul va fi unul politic.

Potrivit lui Orban, Bogdan Gheorghiu „a terminat actorie şi teatru, a lucrat în direcţia de cultură o perioadă de timp, lucru care a fost omis în prezentarea biografiei domniei sale”.

El a afirmat că Gheorghiu a lucrat la Direcţia de Cultură a judeţului Suceava.

„Este un om care a fost producător de emisiuni TV şi este un om care ştie să administreze bugete, ştie să asigure priorităţile în domeniul culturii şi mai ales un om deschis dialogului. E important ca la Ministerul Culturii să existe un om sensibil la toată problematica din domeniul culturii şi care are capacitatea să asigure alocarea resurselor către acele domenii care să fie prioritare” a declarat Ludovic Orban. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI