Elevii militari câmpulungeni au sărbătorit Ziua Armatei României

Ziua Armatei, alături de alte sărbători cu specific militar, se înscrie în categoria momentelor aniversare la care participă, an de an, elevii şi personalul Colegiului Naţional Militar„Ştefan cel Mare”. Ceremoniile militare şi activităţile organizate cu acest prilej constituie o modalitate de exprimare a sentimentelor de recunoştinţă şi de respect faţă de înaintaşi, dar şi un semn al apartenenţei la marea familie a Armatei României.

Anul acesta, elevii şi personalul colegiului au participat la ceremoniale militare în garnizoanele Suceava şi Câmpulung Moldovenesc. La manifestările ce s-au desfăşurat la Cimitirul Eroilor din Câmpulung Moldovenesc au fost invitaţi reprezentanţii Centrului Zonal de Selecţie şi Orientare, reprezentanţii instituţiilor publice locale, elevii şcolilor din municipiul Câmpulung Moldovenesc, delegaţii filialelor locale ale Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război şi ale Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere.

De asemenea, încă de la începutul lunii octombrie, în Colegiul Naţional Militar„Ştefan cel Mare” s-au desfăşurat întrecerile sportive „Cupa 25 Octombrie”. La nivelul anilor de studiu, elevii au fost selecţionaţi în funcţie de aptitudinile lor sportive, fiecare având posibilitatea să se implice în competiţii de atletism, fotbal, volei, baschet, handbal, şah, tir, orientare turistică şi tenis de masă. (G.L.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI