De mâine, în vederea modernizării

Piaţa Mică din Suceava se mută temporar

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că, începând de joi, se mută, temporar, Piaţa Mică din cartierul George Enescu, pe un teren închiriat de Primăria Suceava, urmând să înceapă lucrările de realizare a noii pieţe cu parcare subterană.

Primarul a spus că a semnat contractul şi că tarabele din Piaţa Mică se mută pe un teren de 1500 mp.

„Se vor muta chioşcurile de acolo, este pregătită macara” a spus Lungu, care a menţionat că Direcţia de Administrare a Pieţelor a informat comercianţii din zonă şi că speră că nu vor exista niciun fel de probleme.

Primarul a mai declarat că proiectul pentru parcarea subterană a fost realizat şi că deja se pot începe lucrările la acest obiectiv, care este prima investiţie prevăzută să fie realizată în cadrul acestui proiect de modernizare a Pieţei Mici.

El a menţionat că este asigurată pentru lucrările din acest an suma de 1,5 milioane de lei dintr-un credit şi că speră ca lucrarea să avanseze mult în perioada următoare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: