Atletism

Performanţe remarcabile pentru sportivii suceveni la Campionatele Naţionale de cros

Zilele trecute, la Băile Felix, au avut loc Campionatele Naţionale de cros, competiţie la care au participat 126 de sportivi din întreaga ţară. O performanţă deosebită a realizat rădăuţeanca Angela Olenici, care a reuşit să cucerească titlul naţional în întrecerea junioarelor I. Având în palmares o medalie de aur şi una de argint la Balcaniadă, atleta antrenată de Iustin Tătărău reprezintă în acest moment gruparea CSM Oneşti, după ce în ultimii ani a fost legitimată la LPS Suceava.

O comportare excelentă au avut şi atletele de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc pregătite de Erzilia Ţîmpău, care au reuşit să devină campioane naţionale în întrecerea pe echipe ale junioarelor I, activând în formula Mădălina Sârbu, Anca Moroşan, Antonia Bodnariuc şi Bianca Catrinar. De asemenea, Mădălina Sârbu a mai cucerit o medalie de argint în concursul individual. Foarte aproape de podiumul individual la tineret a fost şi Marius Turcu, tot de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, acesta consolându-se cu faptul că primii patru clasaţi la naţionalele de cros au obţinut automat calificarea pentru Campionatul Balcanic din Muntenegru.

În aceeaşi competiţie, de la Băile Felix, CSM Dorna Vatra Dornei s-a clasat pe poziţia a patra în concursul pe echipe al juniorilor I.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: