Licitaţia pentru achiziţia a 35 de autobuze electrice pentru TPL va fi organizată în noiembrie

> Pentru alte 15 autobuze electrice care ar urma să ajungă la Suceava încă se analizează ofertele depuse

Licitaţia pentru achiziţia a 35 de autobuze electrice pentru municipiul Suceava va fi organizată în data de 25 noiembrie, a anunţat, miercuri, primarul Ion Lungu.

El a spus că este o licitaţie importantă, pentru achiziţia a 35 de autobuze electrice, dintre care 25 de autobuze mari, de 12 metri lungime, şi alte zece autobuze mici, de 6 metri lungime, cu o valoare de 66,32 milioane de lei.

Primarul a mai anunţat că în 28 octombrie va fi reluată licitaţia pentru amenajarea autobazei viitoarei divizii electrice a TPL şi că este încrezător că vor veni ofertanţi, valoarea contractului fiind de 15,2 milioane de lei.

„Acest proiect intră în linie dreaptă. S-au finalizat lucrările la platforma betonată” a spus Lungu, care a menţionat că se lucrează şi la asigurarea alimentării cu energie electrică a acestei autobaze.

Totodată, primarul a spus că achiziţia a 15 autobuze electrice mari, realizată centralizat de MDRAP, este în faza de analiză a ofertelor, precizând că firmele care au ofertat sunt serioase. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI