Licitaţia pentru achiziţia a 35 de autobuze electrice pentru TPL va fi organizată în noiembrie

> Pentru alte 15 autobuze electrice care ar urma să ajungă la Suceava încă se analizează ofertele depuse

Licitaţia pentru achiziţia a 35 de autobuze electrice pentru municipiul Suceava va fi organizată în data de 25 noiembrie, a anunţat, miercuri, primarul Ion Lungu.

El a spus că este o licitaţie importantă, pentru achiziţia a 35 de autobuze electrice, dintre care 25 de autobuze mari, de 12 metri lungime, şi alte zece autobuze mici, de 6 metri lungime, cu o valoare de 66,32 milioane de lei.

Primarul a mai anunţat că în 28 octombrie va fi reluată licitaţia pentru amenajarea autobazei viitoarei divizii electrice a TPL şi că este încrezător că vor veni ofertanţi, valoarea contractului fiind de 15,2 milioane de lei.

„Acest proiect intră în linie dreaptă. S-au finalizat lucrările la platforma betonată” a spus Lungu, care a menţionat că se lucrează şi la asigurarea alimentării cu energie electrică a acestei autobaze.

Totodată, primarul a spus că achiziţia a 15 autobuze electrice mari, realizată centralizat de MDRAP, este în faza de analiză a ofertelor, precizând că firmele care au ofertat sunt serioase. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: