La Milişăuţi şi Pojorâta

Accidente grave soldate cu patru răniţi

Un grav accident rutier s-a înregistrat marţi, în jurul orei 6.25, pe raza localităţii Milişăuţi. În timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din autoutilitară şi semiremorcă, un şofer în vârstă de 27 de ani, din judeţul Neamţ, pe un sector de drum în pantă şi curbă la stânga, din cauza neatenţiei în conducere a părăsit partea carosabilă spre dreapta, a rulat pe acostament, după care a intrat în şanţul de pe marginea drumului, iar apoi s-a răsturnat, lovind timpanul podeţului de la intersecţia drumului naţional cu strada Luncii. Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto, el fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tot marţi, dar în jurul orei 17.45, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza localităţii Pojorâta, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din judeţul Constanţa, pe fondul oboselii, a adormit la volan. Maşina scăpată de sub control a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu imobilul unei societăţi comerciale din localitate. Din accident a rezultat rănirea unei bătrâne în vârstă de 88 de ani, care se afla în interiorul societăţii, şi a doi bărbaţi, unul de 61 iar celălalt de 69 de ani, ambii din comuna Pojorâta, care se aflau în curtea societăţii. Ultimele două persoane au fost de altfel transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit verificărilor efectuate de poliţişti, în ambele cazuri, şoferii implicaţi în incidentele rutiere nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI