Rugbi, Divizia A

RC Gura Humorului a pierdut la scor la CSM Galaţi

Echipa Rugby Club Gura Humorului a suferit o înfrângere severă în meciul jucat pe terenul celor de la CSM Galaţi, scor 57-14 pentru gazde. Sportivii humoreni au început prost meciul, iar în prima repriză gazdele au defilat, conducând la pauză cu 40-0. În partea a doua, jocul a fost mai echilibrat, fără însă a se mai putea pune problema învingătoarei. Oaspeţii au reuşit în acest meci două eseuri, prin Mitică Ştefăroi şi Zup Lucian, ambele transformate de Michiduţă.

Managerul jucător Ştefăniţă Rusu spune că decizia de a pleca de la Gura Humorului la Galaţi în ziua meciului (partida s-a jucat de la ora 15.00) a fost o greşeală: „Îmi asum că poate nu a fost cea mai bună idee. Băieţii au resimţit oboseala după drumul destul de lung şi este posibil ca asta să fi contat, mai ales în prima repriză, când jocul a curs într-un singur sens. Nu avem cum să fim mulţumiţi de cum am jucat în aceste patru etape şi de situaţia din clasament, însă ne continuăm proiectul cu care am început, acela de a crea o platformă pentru cei care acum sunt juniori U 18 şi au câştigat titluri de campioni naţionali şi care vor fi eligibili în curând la seniori”.

Managerul jucător Ştefăniţă Rusu a subliniat şi că echipa din Galaţi are aproape jumătate din lotul naţionalei Republicii Moldova şi câţiva jucători care anul trecut au jucat în prima ligă, la Buzău, astfel că şi adversarul a fost pe măsură. De altfel, şi clasamentul arată valoarea echipei din Galaţi, care are trei victorii din patru meciuri. Din păcate, echipa Rugby Club Gura Humorului este pe ultima poziţie în clasament, cu doar 2 puncte acumulate în urma rezultatului de egalitate din derbiul Bucovinei, cu Suceava.

În etapa a V-a, humorenii au o nouă misiune foarte grea, acasă, pe stadionul Tineretului, cu CS Năvodari, locul 2 în clasamentul Diviziei Naţionale de Rugby.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: