Rămaşi fără casă în prag de iarnă

O familie din satul Gulia a rămas fără casă în prag de iarnă după ce un incendiu violent a transformat-o în scrum. Flăcările au izbucnit marţi, aproape de ora 5. Solicitaţi în ajutor, la faţa locului s-au deplasat militarii Punctului de Lucru Dolhasca şi ai Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, iar în sprijinul acestora au sărit şi lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dolhasca, pentru stingerea flăcărilor intervenindu-se cu trei autospeciale. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la casa de locuit, cu pericol de propagare la locuinţele învecinate. În ciuda intervenţiei susţinute, casa de locuit, construită din lemn şi cu învelitoare din azbociment, a ars pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp, precum şi bunurile din interior.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită din coşul de fum deteriorat. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti. Pompierii au salvat din calea flăcărilor alte două locuinţe din vecinătate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: