Vineri, cu ocazia Zilei Europene a Justiţiei Civile

Judecătoriile sucevene organizează Ziua Uşilor Deschise

Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Curţii de Apel Suceava anunţă că vineri, 25 octombrie, Palatul de Justiţie şi judecătoriile din raza Tribunalului Suceava îşi vor deschide uşile pentru vizitatori cu ocazia Zilei Europene a Justiţiei Civile.

Potrivit unui comunicat al Curţii de Apel Suceava, în data de 25 octombrie în întreaga Europă este sărbătorită Ziua Europeană a Justiţiei Civile, iniţiativă comună a Consiliului Europei şi a Comisiei Europene, eveniment prin care justiţia civilă este adusă în atenţia publicului european. Semnificaţia acestei zile este aceea de a apropia justiţia de cetăţeni, de a-i ajuta pe aceştia să fie mai bine informaţi despre drepturile lor şi modalitatea de funcţionare a sistemului judiciar.

Astfel, vineri, în intervalul orar 9 – 14, în incinta Palatului de Justiţie şi la judecătoriile din raza Tribunalului Suceava se vor desfăşura manifestări de tipul „uşilor deschise” la care sunt invitaţi să participe elevi, studenţi, reprezentanţi mass-media precum şi orice cetăţean interesat.

„Toate persoanele din municipiul Suceava care doresc să participe sunt rugate să se prezinte la intrarea principală a Palatului de Justiţie, de unde vor fi îndrumate de personalul de pază către coordonatorii desemnaţi” se mai arată în comunicatul Curţii de Apel Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: