Ioan Stan explică de ce hotărârea de guvern prin care a fost schimbat subprefectul de Suceava nu a mai fost publicată

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a explicat, marţi, la „Subiectul Zilei” de la News Bucovina, de ce nu a mai fost schimbat din funcţie subprefectul de Suceava, Silvia Boliacu, după ce Guvernul a emis o hotărâre prin care a numit un alt subprefect la câteva zile de la ieşirea ALDE de la guvernare.

„Întotdeauna când se fac numiri este consultată organizaţia sau departamentele de la Bucureşti. Noi am dat oamenii care corespundeau. Acel candidat pe care l-am dat noi avea exact (ceea ce prevede funcţia – n.r.) şcoala de înalţi funcţionari publici, corespundea, omul avea o experienţă deosebită. Dar, între timp, probabil, au fost nişte înţelegeri între cei care plecaseră din ALDE şi a rămas doamna (Silvia Boliacu – n.r.). Scurt!” a spus Ioan Stan.

Întrebat dacă a întors hotărârea de guvern privind înlocuirea Silviei Boliacu, aşa cum a declarat presei, senatorul Ioan Stan a spus că poate face orice fel de declaraţii politice, fără consecinţe juridice.

„În statut spune că sunt condamnat pentru orice, dar pentru declaraţie politică, nu. (…) Nu am spus că am întors, ci că am făcut propunerea” a declarat Ioan Stan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: