Încep Zilele Filmului Românesc la Suceava

 > Proiecţii speciale sunt programate şi la Fălticeni

Zilele Filmului Românesc by TIFF la Suceava au debutat cu proiecţia filmului „Monştri”, în regia lui Marius Olteanu, ieri, 22 octombrie.

Evenimentul este programat, după cum v-am mai informat, pe 22 şi 23 octombrie, în sala Auditorium „Joseph Schmidt” a Universităţii „Ştefan cel Mare”, şi aduce patru dintre premierele româneşti ale sezonului. Pe lângă „Monştri”, spectatorii vor putea viziona „La Gomera”, „Parking” şi „Mo”.

Caravana Zilele Filmului Românesc by TIFF face o oprire şi la Fălticeni, la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”, în weekend, în zilele de 26 şi 27 octombrie. În program, cele patru filme: „Monştri” (regia Marius Olteanu), premiat pentru debut la TIFF, „Mo” (Radu Dragomir), un film despre abuz şi hărţuire cu Dana Rogoz în rolul principal, „La Gomera” (Corneliu Porumboiu), propunerea României la Oscar, şi „Parking”, o poveste de dragoste cu vedete spaniole pe afiş.

Caravana Zilele Filmului Românesc, prezentată de Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) îşi propune să aducă cele mai noi filme româneşti, din ce în ce mai diverse stilistic şi mai atractive pentru spectatori, „cât mai aproape de publicul pe care îl merită”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: