Campionatul naţional de lupte libere şi greco-romane pentru copii

Doi copii de la CS „Olympic” Suceava, medaliaţi cu bronz

La sfârşitul săptămânii trecute, la Medgidia, s-a desfăşurat Campionatul naţional de lupte libere şi greco-romane pentru copii. Proaspătul înfiinţat CS „Olympic” Suceava a participat cu patru sportivi, două fete (lupte libere) şi doi băieţi (lupte greco-romane), categoria de vârstă 13 ani, sub coordonarea prof. Petrică Laurenţiu Bolohan şi Marius Mănălăchioaie. Medaliile de bronz au fost obţinute de Francesca Bosânceanu (37 kg) şi Maria Ţârdea (56 kg). Locul 5 a fost obţinut de Răzvan Ţârdea (50 kg) care era la un pas mic, de 20 de sec. de a-şi adjudeca bronzul, dar „lipsa de experienţă şi faptul că a avut doi adversari redutabili care, anul trecut, au obţinut pe podium locurile 1 şi 2, şi-a spus cuvântul”, după cum a declarat prof. Petrică Bolohan. Locul 6 al podiumului de la Medgidia a fost ocupat de Gavril Dediu (42 kg).

„Ţin să precizez că este prima participare a clubului nostru, înfiinţat în luna martie anul acesta, la o competiţie naţională, mulţumind conducerii Şcolii Gimnaziale «Mihai Eminescu» din Băneşti (Fântânele), domnul dir. coord. Silviu Mihai pentru susţinerea care ne-o acordă, elevii medaliaţi frecventând şcoala amintită, părinţilor care îşi susţin necondiţionat copiii pentru practicarea luptelor şi efortului depus de preşedintele clubului, prof. Radu Mihalescu, şi sponsorilor care s-au implicat în deplasarea de la Medgidia”, a subliniat prof. Marius Mănălăchioaie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: