Candidatul PSD la Preşedinţia României, premierul Viorica Dăncilă, se întâlneşte cu cetăţenii din Rădăuţi şi Fălticeni, dar va avea întâlniri electorale şi la Hânţeşti şi Zamostea

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al României, premierul Viorica Dăncilă, va avea, miercuri, mai multe acţiuni electorale în judeţul Suceava.

Potrivit programului, Viorica Dăncilă va avea, începând cu ora 9, întâlniri electorale în Hânţeşti şi Zamostea, iar de la ora 11 se întâlneşte cu cetăţeni din Rădăuţi, urmând ca la ora 15 să fie în Suceava, pentru o conferinţă de presă la sediul PSD.

Candidatul social-democrat la Preşedinţia României va ajunge la ora 17 în Fălticeni, unde are un program de întâlniri cu cetăţenii, cât şi un miting electoral.

Viorica Dăncilă a sosit luni seara pe Aeroportul Suceava, de unde a plecat în campanie electorală în judeţul Botoşani.

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a precizat că este „o zi plină” de campanie electorală pentru candidatul Viorica Dăncilă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: