Mai multe ţinute şi suveniruri ale actriţei Elizabeth Taylor vor fi scoase la licitaţie în luna decembrie

Mai multe ţinute şi obiecte care au aparţinut actriţei Elizabeth Taylor au fost prezentate la New York săptămâna aceasta înainte de a fi scoase la licitaţie în luna decembrie, informează AFP. Spre deosebire de vânzarea colosală de la Christie’s New York, din 2011, încheiată cu încasări de 156 de milioane de dolari, cea organizată de Julien’s Auctions nu propune cumpărătorilor nicio bijuterie – marea pasiune a lui „Liz”- , ci suveniruri şi ţinute purtate de vedetă în timpul filmărilor, spectacolelor şi evenimentelor caritabile – la preţuri evident mult mai accesibile. „Cred că oamenii vor fi surprinşi să-şi poată permite să cumpere obiecte care i-au aparţinut fantasticei Elizabeth Taylor”, care a murit în 2011, la vârsta de 79 de ani, a declarat pentru AFP Martin Nolan, directorul executiv de la Julien’s Auctions.

Eşarfele şi accesoriile vestimentare, spre exemplu, sunt estimate să se vândă pentru sume cuprinse între 200 şi 400 de dolari, iar cele mai multe obiecte sunt evaluate la preţuri care nu depăşesc 10.000 de dolari. De asemenea, o rochie cu capă, purtată de actriţă în timpul unei ceremonii în care regina Elisabeta a II-a i-a acordat un premiu soţului său, actorul britanic Richard Burton, este estimată să se vândă pentru o sumă cuprinsă între 6.000 şi 8.000 de dolari.

 Toate încasările obţinute din vânzare vor merge către fundaţia ETAF, creată de actriţă pentru lupta împotriva SIDA.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: