Primim

Când omul ajunge la o vârstă înaintată, bolile se abat asupra lui fără cruţare. Aşa a fost şi cazul meu.

În seara zilei de 16 septembrie a.c., pe la orele 12, am fost nevoit să apelez la Urgenţa Spitalului Judeţean pentru o viroză pulmonară cronică, care în cazul oamenilor în vârstă poate fi necruţătoare.

Norocul meu a fost că la Urgenţă era de gardă doamna dr. Corodescu Loredana-Elena, medic primar boli infecţioase, care a decis internarea mea, iar la orele două aveam deja două injecţii administrate, din cele 24.

Aceasta este scurta mea povestioară, iar eu am rugămintea de a publica mulţumirile mele faţă de doamna doctor care, timp de 8 zile, zi de zi, s-a preocupat pentru a mă trata corespunzător.

Doamna doctor, vă mulţumesc sincer pentru tot ce aţi făcut pentru mine.

Vă doresc multă sănătate şi multă putere de muncă. Să fiţi aşa bună, cum aţi fost cu mine, cu toţi pacienţii internaţi la această secţie.

Se confirmă tot mai mult faptul că aici cadrele medicale poartă o grijă deosebită faţă de bolnavi.

După program, medicul de gardă discută cu fiecare bolnav în parte, urmând ca tratamentul prescris să fie făcut la timp.

De asemenea, doresc să le mulţumesc doamnelor asistente: Adela, Dorina şi Doina.

În speranţa că veţi publica aceste rânduri, vă mulţumesc anticipat şi vă doresc multă sănătate.

Personal, anul acesta am împlinit 60 de ani de când citesc ziarul „Crai nou”. Marea majoritate a anilor au fost cu abonament lunar.

Vă mulţumesc foarte mult. (VICHENTIE TRUŞCAN, pensionar, comuna Stroieşti)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: