Amenzi de 5000 lei pentru doi bărbaţi prinşi în trafic transportând lemne fără documente de însoţire

Doi bărbaţi s-au ales cu amenzi după ce au fost prinşi transportând diferite cantităţi de lemn fără a avea avizele de însoţire.

Ambele cazuri au fost identificate în cursul zilei de 17 octombrie.

Astfel, autoutilitara condusă un bărbat de 61 de ani din Ostra a fost oprită pentru control pe DJ 177/A la intersecţia cu DF Muncel.

Cu ocazia verificării documentelor prezentate la control de către conducătorul auto s-a constatat că pentru cantitatea de material lemnos transportat, acesta nu deţine aviz de însoţire.

În urma inventarierii s-a stabilit că volumul total de material lemnos transportat este de 8,31 mc – lemn rotund răşinoase specia molid.

Prin urmare, a fost dispusă confiscarea fizică a lemnelor, iar bărbatul a fost amendat cu 5000 lei.

În aceeaşi zi, pe drumul forestier Branişte a fost identificat un bătrân de 71 de ani, care conducea un tractor ce trăgea două atelaje tip faiton încărcate cu lemn de foc fag, tăiat calaburi.

Întrucât acesta nu a putut prezent documente de însoţire pentru materialul lemnos transportat, s-a procedat la inventarierea materialului lemnos, ocazie cu care s-a stabilit că volumul total de material lemnos transportat este de doi metri steri, lemn foc fag.

Precum şi în cazul anterior, lemnele au fost confiscate, iar bărbatul a fost amendat. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI