Amenzi de 5000 lei pentru doi bărbaţi prinşi în trafic transportând lemne fără documente de însoţire

Doi bărbaţi s-au ales cu amenzi după ce au fost prinşi transportând diferite cantităţi de lemn fără a avea avizele de însoţire.

Ambele cazuri au fost identificate în cursul zilei de 17 octombrie.

Astfel, autoutilitara condusă un bărbat de 61 de ani din Ostra a fost oprită pentru control pe DJ 177/A la intersecţia cu DF Muncel.

Cu ocazia verificării documentelor prezentate la control de către conducătorul auto s-a constatat că pentru cantitatea de material lemnos transportat, acesta nu deţine aviz de însoţire.

În urma inventarierii s-a stabilit că volumul total de material lemnos transportat este de 8,31 mc – lemn rotund răşinoase specia molid.

Prin urmare, a fost dispusă confiscarea fizică a lemnelor, iar bărbatul a fost amendat cu 5000 lei.

În aceeaşi zi, pe drumul forestier Branişte a fost identificat un bătrân de 71 de ani, care conducea un tractor ce trăgea două atelaje tip faiton încărcate cu lemn de foc fag, tăiat calaburi.

Întrucât acesta nu a putut prezent documente de însoţire pentru materialul lemnos transportat, s-a procedat la inventarierea materialului lemnos, ocazie cu care s-a stabilit că volumul total de material lemnos transportat este de doi metri steri, lemn foc fag.

Precum şi în cazul anterior, lemnele au fost confiscate, iar bărbatul a fost amendat. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: