Preşedintele Klaus Iohannis s-a plimbat prin centrul Sucevei, a făcut poze cu sucevenii şi a purtat scurte discuţii cu aceştia, dar şi cu copii de grădiniţă

> Şeful statului s-a întâlnit şi cu parlamentarii şi aleşii locali PNL din judeţ

Preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a întâlnit, ieri, la sediul PNL Suceava, cu primarii liberali suceveni, cu consilieri locali şi judeţeni PNL, dar şi cu parlamentarii liberali suceveni.

Înainte de această întâlnire, preşedintele Iohannis a mers pe jos din centrul Sucevei până la sediul PNL, fiind însoţit de preşedintele PNL Suceava Gheorghe Flutur, de vicepreşedintele regional al PNL, deputatul Ioan Bălan şi de prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, viceprimarul Lucian Harşovschi.

Pe traseul străbătut, preşedintele Klaus Iohannis s-a fotografiat cu sucevenii, a purtat scurte discuţii cu aceştia, dar a interacţionat şi cu două grupe de preşcolari care se aflau în parcul central pentru a strânge frunze căzute din copaci spre a le folosi la grădiniţă în realizarea unor aranjamente autumnale.

În discuţiile pe care le-a avut cu oficialii suceveni în timpul acestei plimbări, preşedintele a abordat mai multe probleme ale administraţiei, dar a  remarcat şi curăţenia din oraş.

În faţa sediului PNL, Klaus Iohannis a fost întâmpinat de primarul Ion Lungu, care i-a transmis că este aşteptat de „armata liberală” , iar mai multe dintre persoanele aflate în zonă i-au cerut autografe pe volume scrise de preşedinte.

Preşedintele Klaus Iohannis a primit din partea liderului liberal sucevean Gheorghe Flutur o statuetă sculptată în lemn reprezentându-l pe Ştefan cel Mare, dar şi un album „Bucovina”. Totodată, la SJU Suceava, preşedintelui i s-a oferit icoana Sf. Ioan cel Nou de la Suceava, patronul unităţii spitaliceşti.

După întâlnirea cu primarii şi parlamentarii liberali suceveni, preşedintele Klaus Iohannis s-a fotografiat cu aceştia. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: