Şoferi cu alcoolemii mari prinşi în trafic

> Unul dintre ei avea 1,70 mg alcool pur în aerul expirat

Poliţiştii suceveni au depistat, luni, doi şoferi care s-au urcat la volan fiind băuţi. În aceeaşi zi, un alt conducător  auto beat a comis un accident rutier în Vatra Dornei.

Astfel, potrivit IPJ Suceava, în cursul zilei de luni, poliţiştii au identificat, pe DN 17, un bărbat de 46 ani, din comuna Stulpicani, care conducea un autoturism. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a arătat 1,70 mg alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi zi, pe DJ 175, pe raza comunei Moldova Suliţa, poliţiştii au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 33 ani, localnic. Întrucât avea halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot luni, în jurul orei 16, un bărbat de 38 ani, din comuna Panaci, nu a păstrat distanţa faţă de un vehicul care circula în faţa sa pe strada 22 Decembrie din municipiul Vatra Dornei şi a intrat în coliziune cu acesta. După impact, autoturismul care circula în faţa vehiculului condus de bărbatul de 38 de ani a fost proiectat într-un autovehiul care circula în aceeaşi direcţie şi era oprit la o trecere de pietoni. În urma accidentului a rezultat doar avarierea autoturismelor. Bărbatul care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ceilalţi conducători auto implicaţi au fost testaţi şi ei cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale cu privire la săvârşirea infracţiunii „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI