Peste 390 de locuri de muncă vacante la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

> Aceasta va fi organizată, vineri, simultan, la Fălticeni, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc şi Suceava

Directorul executiv al AJOFM Suceava, Dănuţ Burgheaua, a precizat, ieri, într-un comunicat de presă, că instituţia organizează vineri, simultan, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi în municipiile Fălticeni, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc şi Suceava.

El a spus că la Suceava evenimentul este organizat începând cu ora 10, la Iulius Mall, la etajul I, în zona liftului panoramic, în timp ce la Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi se desfăşoară la sediile punctelor de lucru ale AJOFM, iar la Rădăuţi va fi la Casa  Germană.

„Bursa este deschisă pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă, indiferent de nivelul de educaţie şi de anul absolvirii studiilor” a menţionat Burgheaua.

Directorul AJOFM Suceava a mai spus că, la nivelul judeţului,  bursa a înregistrat 369 locuri vacante, dintre care 192  posturi sunt scoase la concurs în Suceava, 62 la Fălticeni, 73 la Rădăuţi şi 42 la Câmpulung Moldovenesc, la eveniment anunţându-şi prezenţa aproximativ 65 de angajatori, dintre aceştia 29 la bursa din Suceava, nouă la bursa din Fălticeni, 12 la bursa din Rădăuţi şi 15 la bursa din Câmpulung Moldovenesc.

„Domeniile de activitate care au înregistrat un număr important de locuri vacante, ce solicită calificări profesionale, sunt prelucrarea lemnului, construcţii, restaurante şi alimentaţie publică, iar cele mai solicitate specializări cu studii superioare, până în prezent, sunt inginerii, specialiştii IT, designerii de grafică şi ecoomiştii” a explicat Burgheaua.

AJOFM Suceava precizează că formularele de înregistrare a ofertelor de locuri vacante pentru bursă pot fi trimise până la data de 17 octombrie, ora 12. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI