Gheorghe Flutur, mesaj de la punctul de pornire al drumului expres Siret – Bucureşti:

Este un drum care trebuie făcut urgent, iar Klaus Iohannis este garantul construcţiei autostrăzilor care să ne facă legătura cu vestul ţării şi cu Bucureşti

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, luni, la deschiderea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale în zona Siret, la capătul drumului expres Siret – Suceava – Paşcani – Bucureşti, despre care a spus că este o investiţie care va trebui realizată urgent şi a subliniat că preşedintele Klaus Iohannis este garantul construcţiei de autostrăzi care să scoată Moldova din izolare.

Flutur a spus că a debutat campania electorală în 12 octombrie, odată cu Colegiul Director al PNL Suceava, iar luni a început campania în zona Siret, unde, pe lângă oraşul Siret, sunt reprezentanţi din 12 localităţi veniţi pentru startul de campanie.

„PNL îl susţine cu argumente foarte multe pe Klaus Iohannis pentru a fi ales pentru al doilea mandat de preşedinte al României. Este un om care doreşte o Românie normală. Cred că noi ne dorim cu toţii o Românie normală, o Românie în care instituţiile statului să funcţioneze în favoarea cetăţeanului şi asta garantat vom face” a spus liderul liberal.

El a arătat că preşedintele Klaus Iohannis este garantul construcţiei autostrăzilor care să lege zona Moldovei de Ardeal şi de Bucureşti, despre care a spus că este cea mai mare durere a locuitorilor din zonă.

Preşedintele Flutur a arătat că atât preşedintele Klaus Iohannis, dar şi toţi ceilalţi, doresc modernizarea Vămii Siret, care este o ruşine pentru guvernarea PSD, care a lăsat o poartă de intrare în UE fără becuri noaptea şi cu gropi în asfalt.

El a menţionat că a cerut de nenumărate ori Guvernului şi Ministerului de Finanţe să modernizeze Vama Siret.

„Să le fie ruşine de cum lasă această poartă de intrare în România şi în UE” a declarat Flutur.

Totodată, el a arătat că cel mai important lucru este să fie început cât mai repede proiectul drumului expres Siret – Suceava – Paşcani – Bucureşti.

„Este o investiţie foarte necesară pentru zona noastră, cum este la fel de importantă şi cea care să lege Suceava de Cluj şi de vestul României” a spus Flutur.

El a arătat că pentru ca România să ajungă la normalitate trebuie să fie făcuţi primii paşi.

„Unul dintre paşi a fost făcut: am câştigat europarlamentarele cu PNL pe primul loc” a spus Flutur, care a menţionat că pasul doi este realegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte.

Preşedintele Flutur a arătat că preşedintele Klaus Iohannis a făcut din politica externă a României ceva care face cinste în relaţia cu UE şi SUA.

„Nu l-au lăsat PSD-iştii pentru că pe politică internă are atribuţii limitate, dar la rândul lui nu i-a lăsat pe PSD-işti să-şi facă de cap cu justiţia aşa cum îşi doreau” a spus Flutur.

El a subliniat că drumul spre normalitate şi spre bunăstare începe de la prezidenţiale şi că din acest motiv trebuie votat un om care este garantul pentru drumul României spre normalitate şi civilizaţie spre UE.

„Garanţia preşedintelui Klaus Iohannis şi a noastră a liberalilor este că nu numai că nu vom tăia pensii şi salarii, nu ne vom atinge de asta, ci să găsim soluţii pentru creşterea lor în concordanţă cu creşterea economică. Trebuie să fim realişti, să investim în economie, să meargă economia pentru a susţine şi categoria de pensionari care au muncit o viaţă. Nu suntem de acord cu demagogia PSD care spune că, după ce au picat de la guvernare, după ei potopul. Vom avea grijă şi de pensionari şi de muncitori şi de toată lumea. Oamenii să aibă încredere că preşedintele Klaus Iohannis se ţine de cuvânt şi noi suntem garanţii lui în teritoriu” a declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: