Christina Aguilera: „Industria muzicală e plină de lupi”

Cântăreaţa americană Christina Aguilera a acordat săptămânalului britanic The Sunday Times un interviu, în care artista pop a spus că „industria muzicală e plină de lupi”, informează contact-music.com. În vârstă de 38 de ani, cântăreaţa americană lucrează de multă vreme în această industrie şi a recunoscut că a asistat de câteva ori „la partea întunecată a lucrurilor” din acest sector de activitate. „Era o industrie cu atât de mulţi lupi. Bărbaţi mai în vârstă, care aveau alte intenţii. Când eşti atât de tânără şi creşti într-o industrie condusă doar de bărbaţi, ajungi să vezi partea întunecată a lucrurilor şi să auzi modul în care bărbaţii vorbesc despre femei, am auzit şi cum vorbeau despre sânii mei”, a declarat vedeta americană.

Christina Aguilera consideră că este important ca toţi oamenii să înţeleagă că femeile „nu sunt doar creaturi unidimensionale” şi că „sexualitatea lor nu ar trebui văzută doar din punctul de vedere al bărbaţilor”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: