Cătălin Nechifor constată că primarii suceveni ai PSD au fost păcăliţi de Guvern

> Hotărârea de Guvern discutată în 14 august la Fălticeni de primari cu premierul Dăncilă a fost aprobată, dar fix invers de cum s-a stabilit

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, luni, după ce Guvernul a aprobat Hotărârea de Guvern privind alocarea de fonduri către localităţi, că PSD „s-a predat cu arme şi bagaje”.

El a arătat că după ce săptămâna trecută PSD pro-mitea marea cu sarea aleşilor locali că le va da, după moţiune, câte o căruţă de bani fiecăruia, în şedinţa de Guvern de luni a fost adoptată o hotărâre de guvern, despre care s-a discutat şi la CEX-ul de la Fălticeni, din 14 august, în prezenţa prim-ministrului Viorica Dăncilă şi a miniştrilor Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor.

„Faţă de ce au promis atunci, când, pe bună dreptate, primarii erau foarte nemulţumiţi, astăzi lucrurile stau fix invers. Dacă PSD are la nivelul judeţului Suceava 63 de primari din 114, iată că la repartizarea de fonduri de astăzi primesc bani doar 26 de primării social-democrate. Liberalii, pe de altă parte, în condiţiile în care au doar 45 de primari, au luat banii guvernului 27” a explicat Cătălin Nechifor.

El a calculat şi că liberalii suceveni au luat „potul mare”, de 31,602 milioane de lei, iar social democraţii doar 23,318 milioane.

„Şi mai zic unii dintre liderii PSD că noi suntem de vină” a arătat Nechifor, cu referire la faptul că parlamentarii Pro România au votat demiterea Guvernului PSD şi sunt acuzaţi din PSD că au acţionat împotriva primarilor PSD.

„I-aţi vândut şi pe primari, aşa cum aţi făcut unii dintre voi întotdeauna. V-a interesat persoana voastră şi cine pe cine pune pe listă. Aţi pus PSD-ul pe butuci şi sunt sigur că îl veţi duce în continuare la vale.

La nivel de judeţe, Suceava e undeva spre mijlocul clasamentului, în condiţiile în care suprafaţa e a doua din ţară, iar numărul de localităţi este foarte mare” a conchis Nechifor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: