Zeci de permise de conducere reţinute de poliţiştii suceveni

 > Cei mai mulţi nu au respectat regimul de viteză

 Aproape 50 de şoferi care au încălcat regulile de circulaţie au fost lăsaţi fără permise de conducere de poliţiştii suceveni. Pe lângă aceasta, poliţiştii au aplicat 320 amenzi, majoritatea pentru viteza excesivă.

Măsurile au fost luate în cadrul unei acţiuni desfăşurate în perioada 12.10.-13.10.2019.

Potrivit IPJ Suceava, Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti au organizat acţiuni punctuale pe raza judeţului, pe tronsoanele de drum cu risc ridicat de producere a accidentelor şi pe principalele cauze generatoare de evenimente rutiere grave (depistarea conducătorilor auto  care conduc vehicule sub influenţa alcoolului, precum şi a celor care încalcă regimul legal de viteză).

Sursa citată precizează că în cadrul acţiunii au fost constatate şase infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. De asemenea, au fost aplicate 320 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 197 pentru încălcarea regimului legal de viteză şi 123 pentru alte cauze. Totodată, au fost reţinute 43 de permise de conducere, dintre care 29 pentru viteză, cinci pentru  conducerea vehiculului sub influenţa alcoolului şi nouă alte cauze. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: