Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava organizează un concurs de machete realizate din materiale naturale

Muzeul de Ştiinţele Naturii invită sucevenii să participe la concursul de machete „Muzeul de Ştiinţele Naturii în imaginaţia copiilor”, ediţia a IV-a.

„Iniţial s-a dorit ca tema concursului să fie «Peştii», dar pentru că timpul e destul de scurt vă aşteptăm să participaţi cu machete inspirate din natură” menţionează organizatorii.

Singura condiţie e folosirea materialelor naturale, reciclabile sau culese din natură (seminţe, conuri, castane, scoici, pietre, muşchi, iarbă, frunze) nu figurine din plastic.

„Vă invităm să construiţi machete în cursul lunii octombrie şi să le aduceţi la Muzeul de Ştiinţele Naturii pentru a organiza expoziţia în perioada 10-25 noiembrie 2019, când va avea loc jurizarea şi premierea” mai arată organizatorii.

Informaţii şi înscrieri, la sediul muzeului sau la telefon 0230213775, 0747553697. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: