Ion Lungu:

Klaus Iohannis ne reprezintă în Europa şi „ne va scoate” în Europa, fiind garantul realizării de autostrăzi

Primarul Sucevei, Ion Lungu, preşedinte al Organizaţiei Municipale PNL Suceava, a declarat,  la debutul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, că este convins că sucevenii vor vota masiv pentru Klaus Iohannis.

„Chiar dacă suntem favoriţi, nu ne vom culca pe o ureche. Ştim exact ce avem de făcut. Vom face o campanie din uşă în uşă, din om în om, vom discuta cu toate categoriile sociale” a spus Lungu.

El şi-a exprimat credinţa că preşedintele Klaus Iohannis va câştiga alegerile atât la Suceava, cât şi la nivel naţional.

Ion Lungu a spus că în ceea ce priveşte autostrada care să lege Suceava de vestul ţării, aşa cum Klaus Iohannis ne reprezintă în Europa, tot el „ne va scoate în Europa” cu autostrăzi.

„Eu sunt convins că preşedintele Klaus Iohannis este garantul că aceste lucruri se vor întâmpla” a spus Lungu.

Mai mult, primarul Sucevei a spus că aşa cum în municipiul Suceava liberalii au obţinut un număr mare de semnături de susţinere, sucevenii vor da un vot de încredere în 10 noiembrie.

Ion Lungu a mai declarat că la fel de important este ca sucevenii să iasă la vot în număr cât mai mare.

Primarul Sucevei a făcut şi un apel tuturor partidelor politice să respecte legislaţia electorală.

El a menţionat că în precampania electorală a fost autorizată amplasarea de bannere sau corturi ale formaţiunilor politice, dar că acum „trebuie respectate regulile şi că sunt montate locurile de afişaj electoral”. „Îi rugăm să respecte regulile ca să nu fim puşi într-o situaţie delicată, să amendăm, să avem altfel de neplăceri” a spus Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: