Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu:

Rezultatul votului arată că membri ai partidelor de opoziţie acţionează iresponsabil

Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, a apreciat, joi, după ce Guvernul Viorica Dăncilă a fost demis prin adoptarea moţiunii de cenzură, că membrii partidelor de opoziţie acţionează ireponsabil.

„La votul moţiunii din Parlamentul României, Partidul Social Democrat a dovedit faptul că membrii săi sunt uniţi, responsabili şi acţionează cu viziune omogenă în toate situaţiile în care destinul românilor poate fi dramatic afectat” a declarat Bejinariu.

El consideră că rezultatele votului democratic demonstrează, o dată în plus, că membri ai partidelor de opoziţie acţionează iresponsabil.

„Lipsa unui program de guvernare, supravieţuirea politică prin unica preocupare de a ataca PSD şi actul de guvernare, privirea lor anchilozată către un unic domeniu de interes al PNL şi USR – Justiţia, lipsa soluţiilor economice şi întreg amatorismul prestaţiei lor politice agresive vor avea un răspuns ferm din partea românilor la viitoarele alegeri” a conchis Eugen Bejinariu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: