Persoane căutate de apropiaţi cu ajutorul poliţiştilor

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a unei femei în vârstă de 69 de ani, din municipiul Rădăuţi. Ea se numeşte Viorica Iremciuc, iar din data de 23 septembrie nu se mai ştie nimic în legătură cu existenţa ei. Are o înălţime de 1,55 metri, greutatea de aproximativ 50 kg, o constituţie astenică, părul cărunt, tuns scurt şi nu deţine semne particulare. Nu se cunoaşte nici cu ce era îmbrăcată femeia la data plecării de la domiciliu.

Căutată de poliţişti este şi o femeie în vârstă de 23 de ani, domiciliată pe raza satului Chilişeni, comuna Udeşti. Tânăra se numeşte Laura Stănescu, iar pe data de 20 septembrie a plecat voluntar de acasă fără a mai reveni până în prezent. Dispăruta are o înălţime de aproximativ 1,65 metri, o constituţie atletică, tenul măsliniu, ochii căprui, părul brunet de lungime medie şi nu prezintă semne particulare. La data dispariţiei  era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, imitaţie de piele, şi blugi albaştri.

Căutat de familie cu ajutorul oamenilor legii este şi Alexandru-Dumitru Zaman, în vârstă de 30 de ani. Tânărul este domiciliat în oraşul Gura Humorului, iar în data de 3 octombrie a plecat de acasă cu autoturismul proprietate marca Fiat Punto, având numărul de înmatriculare SV 10 LTC, spunându-i mamei sale că merge până în oraş. De atunci însă nu a mai revenit acasă şi nici nu s-a putut lua legătura cu el. Bărbatul are o înălţime de 1,75 m, o constituţie atletică, părul tuns scurt, şaten deschis şi ochi albaştri. La data plecării de la domiciliu era îmbrăcat cu pantaloni scurţi cu modele florale şi tricou portocaliu.

În cazul în care deţineţi date cu privire la oricare dintre cele trei persoane sunteţi rugaţi să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: