Alexandru Băişanu, mesaj pentru Călin Popescu-Tăriceanu la moţiunea de cenzură:

Pe mine nu m-a amăgit PSD

> Tataie, atunci când nu mai faci faţă din teren, să ştii că meciul se vede mult mai bine din tribune, i-a transmis deputatul de Suceava

Deputatul de Suceava Alexandru Băişanu a avut, joi, în Parlament, un mesaj cu dublu sens, în care a transmis că cei care nu mai sunt în stare să joace în teren să se retragă, făcând referire, în special, la liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, dar lăsând să se înţeleagă că acelaşi mesaj este valabil şi pentru cei care se află (se aflau… – n.n.) la guvernare.

„Am venit să vă spun că vă iubesc pe toţi deopotrivă. Ce facem noi aici? Politică! Ştiţi ce spune poporul român despre politică? Simplu: că e cea mai mare curvă. Nu am văzut altceva decât că unii care nu sunt la putere vor să-i dea pe alţii jos să se aşeze ei pe scaune. Cică de dragul României. Care dragul României? România aia terfelită în care aţi tăiat pensii şi salarii? România aia cu Udrea şi Băsescu? Nu e vorba decât de goana după putere şi după scaune” a spus Băişanu.

El a avut un mesaj direct transmis liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, pe care l-a acuzat că a dus partidul „în gard”.

„Am să-i spun domnului Călin Popescu-Tăriceanu că l-am respectat enorm de mult, că l-am urmat fără să crâcnesc, nu ca un trepanat, ci ca un om care poate gândi pe picioarele lui şi cu mintea lui. Nu noi am trădat. Pe mine nu m-a amăgit nimeni de la PSD. Nu sunt membru PSD. Eu am fost trădat când dumneavoastră nu aţi mai candidat la Preşedinţia României şi ne-aţi lăsat pe toţi cu ochii în soare” a spus Băişanu.

El a menţionat că, în aceste condiţii, a stabilit că nu se poate întâmpla aşa ceva, iar o parte dintre parlamentarii ALDE au decis că nu vor urma „spre nicăieri partidul care a fost dus în gard”.

Băişanu a încheiat cu vorbele bunicului său: „Tataie, atunci când nu mai faci faţă din teren, să ştii că meciul se vede mult mai bine din tribune”, acest mesaj fiind îndreptat în principal spre Călin Popescu-Tăriceanu, dar şi spre cei de la guvernare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: