Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu vede şi partea bună a adoptării moţiunii de cenzură:

Noua guvernare va trebui să facă mai mult decât guvernarea precedentă atât la nivel naţional, cât şi la nivel judeţean

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu a apreciat joi, după ce moţiunea de cenzură a fost adoptată de Parlament, că o consecinţă negativă este stoparea activităţii unui guvern ce a realizat creşterea economică, iar cea pozitivă că noua guvernare va trebui să facă mai mult.

„În Parlamentul României  s-a finalizat o acţiune politică ce a ocupat agenda publică românească în ultimele două săptămâni: moţiunea de cenzură, iniţiată de partidele de opoziţie, a trecut, generând practic căderea guvernării actuale” a explicat Rădulescu.

Potrivit acestuia, iniţierea unei moţiuni de cenzură este un demers democratic, dar maniera în care s-a constituit majoritatea parlamentară ce a făcut posibil acest demers este discutabilă chiar în termeni de „imoralitate”, iar parlamentarii care şi-au abandonat propriul electorat – el menţionând că din nefericire şi unii suceveni – şi au contribuit la noua majoritate, vor fi judecaţi de propriii alegători.

„Consecinţa negativă a acestei moţiuni este faptul că s-a stopat activitatea unei guvernări care a realizat creşterea economică a României, creşterea salariilor, pensiilor, burselor, finanţarea a peste 12000 de proiecte de infrastructură locală – o guvernare care pentru judeţul Suceava a însemnat reabilitarea drumurilor naţionale care traversează judeţul, finalizarea şoselelor de centură a Sucevei şi a Rădăuţiului, reabilitarea a opt drumuri judeţene, finanţarea a peste 200 de proiecte de infrastructură locală” a arătat deputatul PSD.

El vede şi consecinţa pozitivă a acestei moţiuni, care ar fi că noua guvernare va trebui să facă mai mult decât guvernarea precedentă atât la nivel naţional, cât şi la nivel judeţean, ceea ce în esenţă este în favoarea românilor şi implicit a sucevenilor.

„Am putea numi acest lucru o consecinţă pozitivă, dacă s-ar şi materializa şi nu am asista la o luptă a partidelor ce formează noua majoritate pentru posturile guvernamentale şi dacă nu am asista la o jelanie a acestor partide legată de «moştenirea grea» care de fapt este o scuză pentru incapacitatea guvernării” a mai spus Alexandru Rădulescu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: