Ioan Bălan:

Ludovic Orban va fi persoana desemnată să formeze guvernul care să repornească reconstrucţia României

Vicepreşedintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a declarat sâmbătă că, în cel mai scurt timp, PNL va forma un guvern condus de Ludovic Orban, compus din oameni competenţi şi fără probleme de integritate.

„Mă bucur să vă anunţ că odată cu căderea guvernului  suntem pregătiţi şi cu siguranţă, săptămâna viitoare, preşedintele PNL, Ludovic Orban, va fi persoana desemnată să formeze guvernul. Cred că în cel mai scurt timp vom avea un guvern funcţional, un guvern care să repornească reconstrucţia României” a spus Ioan Bălan.

El a arătat că noul guvern va fi unul căruia şi cei din Suceava, preşedintele Gheorghe Flutur, primarii suceveni, să i se poată adresa şi să primească susţinere.

„Să nu vedem într-o comună doar din judeţul Suceava revărsat Cornul Abundenţei şi să vopsească şi crengile prin copaci şi altele să nu aibă bani să-şi plătească întreţinerea” a spus Bălan.

El a arătat că primari ai PNL au cerut o debirocratizare a aparatului de stat, pentru că acum pare mai uşor să obţii bani decât avize.

„Pe umerii noştri apasă o mare responsabilitate. Nu abordăm această victorie reuşită în Parlament cu aroganţă, cu promisiuni deşarte. Dar ce vă putem spune: Bazaţi-vă pe noi că ştim ce facem!” a spus Ioan Bălan.

El a menţionat că este constituită o echipă care se va ocupa, sub supravegherea preşedintelui Klaus Iohannis, ca în cel mai scurt timp bugetul ţării să fie adus în Parlament.

„Vrem să dăm ţării un guvern competent, cu oameni competenţi, fără probleme de integritate” a spus Bălan, care a menţionat că sunt câte 3-4 propuneri pentru fiecare minister.

El a subliniat că noul guvern va avea jumătate din numărul actual de ministere şi va avea 15 miniştri. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: