Gheorghe Flutur, la startul campaniei electorale prezidenţiale:

Klaus Iohannis este garantul normalităţii în această ţară, dar şi al susţinerii unui guvern care să scoată din izolare Moldova şi Suceava

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a prezentat sâmbătă, odată cu debutul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, argumentele pentru realegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte al României.

El a spus la startul campaniei electorale că face un apel sucevenilor să-l voteze pe Klaus Iohannis.

„Klaus Iohannis este singurul garant al construcţiei autostrăzii care să lege Suceava de vestul României şi Suceava de Bucureşti. A promis şi va susţine un guvern care va avea ca prioritate de grad zero scoaterea din izolare a Moldovei şi a Sucevei” a subliniat Gheorghe Flutur.

Mai mult, liderul liberal sucevean a arătat că preşedintele Klaus Iohannis are o poziţie foarte bună la nivel european şi mondial, iar din această poziţie apără diaspora. El a exemplificat cu o situaţie recentă, privind discuţiile pe care Iohannis le-a avut cu premierul Marii Britanii în legătură cu românii care lucrează în această ţară după Brexit.

Gheorghe Flutur a menţionat că sunt şi foarte mulţi suceveni care sunt la lucru în Marea Britanie şi care au nevoie de sprijin în cazul Brexit. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: