În jur de 500 litri de deşeuri periculoase descoperite la o societate comercială din Vama

În jur de 500 de litri de ulei uzat s-au descoperit la sediul unei firme din Vama.

Joi, poliţişti din cadrul SAESP – IPJ Suceava, împreună cu un lucrător din cadrul Gărzii de Mediu Suceava, au efectuat un control la societatea comercială respectivă, administrată de o localnică de 41 de ani.

Cu ocazia controlului s-a constat că administratoarea nu a luat măsurile legale de eliminare/valorificare totală a deşeurilor rezultate din activitatea de producţie (service auto), respectiv a 500 litri ulei uzat.

În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală pentru comiterea infracţiunii „neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase care au devenit deşeuri”.

Întreaga cantitate de cca. 500 litri ulei uzat, indisponibilizată, urmează a fi valorificată/eliminată, în perioada imediat următoare, conform procedurilor legale privind regimul deşeurilor periculoase, transmite IPJ. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: