Preşedintele CJ a verificat lucrările la drumul Boroaia – Giuleşti – limita cu judeţul Neamţ

> Gheorghe Flutur a cerut suplimentarea echipelor atât la acest drum, cât şi la drumul Hârtop – Vultureşti

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a verificat joi lucrările care se execută la drumul judeţean pe tronsonul Boroaia – Giuleşti – limita cu judeţul Neamţ, pe partea dreaptă a râului Moldova.

Potrivit preşedintelui CJ Gheorghe Flutur, acesta este un tronson de 5,4 km care se modernizează cu o finanţare de 10 milioane lei obţinută pe un proiect depus de CJ Suceava la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Drumul face legătura între două drumuri naţionale, DN 15C în judeţul Suceava, cu DN 15C în judeţul Neamţ.

„Drumul va fi lărgit, de la 6 la 8 m. Se execută acostamente, şanţuri dalate pentru preluarea apei şi podeţe pentru accesul în curţi” a spus preşedintele CJ Suceava.

El a spus că lucrările care se execută acum, după ce s-au introdus reţelele de apă-canal, sunt în grafic.

„Am cerut constructorului să aducă mai mulţi muncitori aici pentru ca, dacă timpul va permite, să se treacă şi la asfaltarea primilor kilometri de drum. Le-am cerut şi astăzi celor care lucrează la drumul Hârtop – Vultureşti să crească ritmul lucrărilor. Au promis că, începând de luni, vor putea suplimenta forţa de muncă şi utilajele. Aici este nevoie, în special pe tronsoanele în pantă, de înlocuirea fundaţiei din argilă cu fundaţie de piatră” a spus Flutur.

El a reamintit că în acest an s-au finalizat de modernizat 120 km şi că alţi 50 km sunt în execuţie.

„Am reuşit să finalizăm lucrările la 120 km de drumuri judeţene şi mai avem încă 50 km în diferite stadii de execuţie” a precizat Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: