Ludovic Orban i-a mulţumit lui Klaus Iohannis pentru sprijin în succesul moţiunii

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, imediat ce a căzut Guvernul Dăncilă, că i-a mulţumit preşedintelui Klaus Iohannis pentru implicarea sa, considerând că rolul şefului statului a fost decisiv. „Mulţumesc preşedintelui Klaus Iohannis pentru implicarea în succesul acestei moţiuni. Le mulţumesc liberalilor care au fost prezenţi toţi. Le mulţumesc tuturor partenerilor politici care au fost alături de noi în acest demers şi care au stat până la final. (…) I-am mulţumit preşedintelui, al cărui sprijin a contat enorm, dacă nu a fost chiar decisiv” a spus Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a mai spus: „Coşmarul pe care îl trăieşte România de 3 ani a încetat. Astăzi Parlamentul României a demis Guvernul PSD, care şi-a bătut joc de România, aşa cum nimeni nu şi-a bătut joc în 30 de ani”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: