Lucrările de modernizare a drumului Mălini – Slatina – Găineşti sunt realizate în proporţie de 25%

> Gheorghe Flutur: Am cerut constructorului se se mobilizeze ca din primăvară să se toarne asfalt

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a continuat, joi, să verifice lucrările de investiţii din judeţ şi a inspectat şi lucrările care se execută pe tronsonul Mălini – Slatina – Găineşti.

„După ce în primăvară am reabilitat din resurse proprii tronsonul aflat pe teritoriul comunei Mălini, acum continuăm cu Mălini – Slatina – Găineşti, cu o finanţare de 25 milioane lei printr-un proiect depus de CJ Suceava de la MDRAP” a spus Flutur.

El a estimat că la această dată sunt executate circa 25% din lucrări.

„Sunt şi aici lucrări complexe, drumul va fi lărgit de la 5,5 m la 8m, iar la Găineşti va trebui înlocuită şi fundaţia, cu una corespunzătoare din piatră” a spus preşedintele CJ.

El a arătat că aici se execută, în paralel, şi lucrări la reţeaua apă-canal.

„Am cerut constructorului să se mobilizeze cu mai multe resurse umane şi utilaje şi să se organizeze să facă lucrări şi iarna – terasamente şi ce se mai poate, pentru ca la primăvară să se poată turna asfalt” a spus Gheorghe Flutur.

El a arătat că această zonă se va dezvolta şi va deveni o zonă turistică atractivă, mult mai accesibilă, pentru că se va deschide şi legătura spre Gura Humorului prin Valea Moldovei şi Capu Câmpului.

„Noi am pregătit acest lucru şi am modernizat deja mare parte din drum” a mai declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: