Senatorul PNL Constantin Daniel Cadariu:

Judeţul Suceava este din nou bătaia de joc a PSD-ului

Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că PSD a alocat prea puţine fonduri din Fondul Suveran de Investiţii judeţului Suceava.

Daniel Cadariu a arătat că deşi Suceava este judeţul cu suprafaţa cea mai mare din regiunea nord-est şi cu numărul cel mai mare de localităţi, este pe ultimele locuri la fondurile alocate de Guvernul PSD din Fondul Suveran de Investiţii.

„Oricum, chiar şi în condiţiile în care vorbim de investiţii bazate pe fonduri oarecum iluzorii, din eventuale împrumuturi viitoare de la Trezorerie, este o ruşine faptul că pentru judeţul Suceava se promit doar o treime din banii alocaţi altor judeţe, cum ar fi judeţului Neamţ, care este cu cel puţin o treime mai mic decât judeţul nostru” a declarat Cadariu.

Potrivit lui Cadariu, Guvernul spunea cu puţin timp în urmă că va aproba o tranşă de 116 proiecte, în valoare de circa 2,3 miliarde de lei. Acum, pe final, în „mărinimia” lui, urcă suma la 7,36 miliarde de lei, pentru 469 de proiecte.

„Judeţul Suceava este bătaia de joc a acestui guvern PSD. A primit finanţare doar pentru 13 proiecte în valoare totală de 38.925.631 euro. Nici cu celelalte judeţe din regiunea nord-est Guvernul PSD nu a fost foarte generos, exceptând judeţul Neamţ, care a primit 131.033.202 euro” a mai declarat Daniel Cadariu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: