Suceava

Ion Lungu a semnat contractul de proiectare şi execuţie a canalizării şi alimentării cu apă în cartierul Europa

Primarul Sucevei, Ion Lungu, anunţă că a semnat, în sfârşit (după două luni de contestaţii), contractul de proiectare şi execuţie intitulat „Alimentare cu apă şi canalizare Cartier pentru tineri zona Tătăraşi”, cu firma care a câştigat licitaţia, respectiv SC Euskadi SRL Timişoara.

Potrivit primarului, valoarea contractului este de 1.941.553,57 lei + TVA, iar durata de realizare este de 9 luni.

„Aşa cum se ştie, în primăvară am ieşit din proiectul european la nivel judeţean pe apă şi canalizare (care încă nu este aprobat), în ideea de a debloca mai repede lucrările de asfaltare şi alimentate cu energie electrică, care nu se pot finaliza astăzi în cartierul Europa, pe trei străzi, din cauza lipsei apei şi canalizării” a arătat Ion Lungu.

„Din păcate, au fost contestaţii la licitaţie şi am pierdut două luni în care se putea lucra. Sperăm să recuperam în primăvară timpul pierdut” a mai adăugat primarul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: