Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan:

A fost un guvern eficient, care s-a aplecat asupra tuturor păturilor sociale

Aştept acum ca noul guvern să facă cinci şosele de centură şi două autostrăzi

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat ieri, după ce moţiunea de cenzură introdusă de opoziţie a fost adoptată, că a fost în sala de plen, dar că nu a votat.

El a spus că moţiunea de cenzură este un act democratic, de care s-a folosit, de-a lungul timpului, şi PSD.

Ioan Stan a subliniat că a dorit ca acest guvern să-şi continue activitatea, pentru că a fost un guvern eficient, care s-a aplecat asupra tuturor păturilor sociale.

Senatorul PSD de Suceava a mai declarat că doreşte să vadă cum noul guvern va realiza cinci şosele de centură în judeţul Suceava şi două autostrăzi.

Ioan Stan a mai spus că îşi doreşte ca noul guvern să finalizeze implementarea proiectelor PNDL în judeţul Suceava şi că speră că nu va fi invocată „greaua moştenire”.

Liderul PSD Suceava a arătat că Guvernul PSD a finalizat DN 18 care face legătura între Suceava şi Maramureş, că a finalizat şoseaua de centură a Sucevei, că a finalizat pârtia de schi din Rarău, că a modernizat DN 17 B şi că a finanţat foarte multe proiecte locale.

„La timpul potrivit, electoratul va avea cel mai important cuvânt” a spus Ioan Stan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: