A cumpărat o apă plată, dar a furat 270 lei

 Miercuri, în jurul orei 13.30, lucrătorii Poliţiei Municipiului Vatra Dornei au fost sesizaţi că, în ziua precedentă, o persoană necunoscută a sustras o sumă de bani din incinta unui magazin care îşi desfăşoară activitatea pe raza oraşului-staţiune. Cercetările demarate de oamenii legii au stabilit că cele sesizate se confirmă, furtul având loc în timp ce vânzătoarea s-a deplasat într-o anexă a magazinului situat de pe strada Bârnărel din municipiul Vatra Dornei. Când a revenit în faţă, femeia a găsit în magazin un client care a cumpărat o sticlă de apă plată. Nu părea nimic suspect, omul comportându-se ca un client obişnuit, aşa că gestionara nu s-a alarmat. Dar ulterior, după plecarea bărbatului, vânzătoarea a constat lipsa sumei de 250 de lei.

În urma măsurilor operative întreprinse de poliţişti, persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificată ca fiind un localnic în vârstă de 27 de ani, care a recunoscut fapta comisă. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, ce urmează a fi soluţionat procedural.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: