Ion Lungu a semnat contractul pentru construirea halei cu parcare subterană pentru Piaţa agroalimentară George Enescu

> Edilul-şef al Sucevei: În prezent amenajăm o piaţă temporară, pe un teren închiriat

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că, ieri, a semnat contractul pentru construirea halei cu parcare subterană pentru Piaţa agroalimentară George Enescu, cu firmele care au câştigat licitaţia pentru proiectare şi execuţie, respectiv Asocierea SC SUCT SA, SC Loial Impex SRL, SC Don Proiect SRL, toate din Suceava.

Primarul a mai menţionat că valoarea de adjudecare a licitaţiei a fost în suma de 10.248.463 lei fără TVA, iar termenul de realizare este de 24 de luni.

„În prezent amenajăm o piaţă temporară, pe un teren închiriat. Aceasta va funcţiona pe durata de realizare a investiţiei” a declarat Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: