La Biblioteca Bucovinei

„Indigo Aristocrat Art”

> Evenimentul este alcătuit dintr-o lansare de carte, un târg de bijuterii lucrate manual şi un vernisaj caritabil

În data de 11 octombrie, începând cu ora 15, la Biblioteca Bucovinei va avea loc evenimentul intitulat „Indigo Aristocrat Art”.

Potrivit organizatorilor, acesta este „un eveniment cunună, format din trei părţi, în care se împletesc armonios cultura, eleganţa şi arta”

De asemenea, aşa cum menţionează organizatorul principal, Asociaţia Blessing Hearts, „scriitoarea Gina M. Bud vine cu o carte abia ieşită de sub lumina tiparului, «Indigo Summum», o carte care te răscoleşte în profunzime până la cele mai zăvorâte lăcaşuri ale sufletului”

Totodată, în cadrul evenimentului va fi organizată o expoziţie cu vânzare de bijuterii şi accesorii lucrate manual, unicate, iar la final va fi organizat un vernisaj caritabil. Intrarea este liberă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: