David Arcip, din nou învingător

 Jucătorul fălticenean de tenis David Arcip, multiplu campion naţional în perioada în care a activat în competiţiile dedicate copiilor Tenis 10 FRT şi Tenis 10 MPG, a revenit în competiţiile organizate de Federaţia Româna de Tenis la categoria U10, plin de încredere şi determinare, după o pauză competiţională de două luni, timp în care a beneficiat de antrenamente solide sub atenta îndrumare a antrenorilor Ferry Lechner şi Alexandru Marasin.

Toate aceste premise au dus la câştigarea Cupei Select Decatlon Suceava, competiţie organizată în perioada 5 – 8 octombrie 2019. Au fost meciuri frumoase, în care David s-a impus reuşind pas cu pas calificarea în finală. De menţionat este meciul plin de faze spectaculoase pe care l-a disputat în semifinala jucată cu Tudor Petroiu, un sportiv foarte bine pregătit, legitimat la Altius Tenis Club Bacău. Finala s-a desfăşurat într-o atmosferă plăcută, fălticeneanul fiind susţinut de colegii săi de antrenament. După un meci frumos, în care ambii finalişti merită felicitaţi pentru sportivitate, fair play şi dăruirea de pe terenul de tenis, David a reuşit să obţină victoria în faţa adversarului său din Câmpulung Moldovenesc, Karlo Piticaru.

La sfârşitul săptămânii, David Arcip va participa la Cupa „Monitorul”, un turneu aflat în calendarul Federaţiei Române de Tenis şi desfăşurat la Baza Sportivă Unirea, unde va încerca să se impună atât la simplu, cât şi în competiţia de dublu-mixt alături de colega sa de antrenament Teodora Sfirnaciuc, din Rădăuţi, câştigătoarea Cupei Select Decatlon U10 feminin.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: