Contrabanda te trimite la răcoare!

Trei persoane au ajuns în arestul IPJ Suceava

Nu mai puţin de trei persoane care se ocupau cu contrabanda cu produse din tutun de provenienţă extracomunitară au făcut cunoştinţă cu arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava după ce, pe parcursul zilei de luni, în urma continuării cercetărilor făcute de oamenii legii într-un dosar penal privind comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigări, lucrătorii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava, sprijiniţi de cei ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, au pus în aplicare 13 mandate de percheziţie domiciliară pe raza judeţului Suceava. Descinderile au vizat imobilele şi locaţiile folosite ca spaţii de depozitare de către mai multe persoane implicate în contrabanda cu ţigări de provenienţă extracomunitară. Cu ocazia acestora, au fost descoperite şi indisponibilizate 106.400 bucăţi de ţigarete, nouă telefoane mobile, un autoturism precum şi sumele de 7.350 euro şi 13.400 lei. În plus, mai multe persoane au fost aduse la sediul poliţiei, pentru audieri, iar, în urma probatoriului administrat, faţă de doi bărbaţi, unul în vârstă de 44 de ani, iar celălalt de 43 de ani, şi faţă de o femeie în vârstă de 30 de ani, toţi domiciliaţi pe raza municipiul Suceava, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, ei fiind încarceraţi în arestul IPJ Suceava.

„Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate” aflăm dintr-un comunicat al IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: