Ştiind că va ajunge la puşcărie, a fugit de poliţişti

> Chiar şi aşa, tot a ajuns în spatele gratiilor

Un tânăr, certat rău de tot cu legea, a încercat prin toate metodele să se sustragă răspunderii, dar, până la urmă, în ciuda tuturor încercărilor sale, tot a ajuns în spatele gratiilor. Asta după ce, pe parcursul zilei de luni, Poliţia Oraşului Liteni a primit spre aplicare un mandat de arestare preventivă emis de Judecătoria Suceava. Acesta fusese emis deoarece persoana în cauză „uitase” că trebuie să fie cuminte şi îşi cam făcuse de cap… Prin mandatul respectiv s-a dispus înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar cu măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Vizat era un tânăr din localitate, în vârstă de 20 de ani.

El era cercetat pentru comiterea la începutul lunii septembrie a infracţiunii „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”. Însă, întrucât pe perioada controlului judiciar a mai comis alte două infracţiuni – respectiv „furt” şi „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere” – pedeapsa i-a fost preschimbată.

În urma măsurilor operative întreprinse de poliţişti, tânărul a fost identificat pe raza oraşului Dolhasca, însă acesta a încercat să se sustragă de la executarea mandatului, nu s-a supus somaţiei poliţiştilor şi a fugit.

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava spun că urmărirea tânărului nu a fost deloc uşoară, aceasta derulându-se pe o distanţă de aproape 2 km. Dar chiar şi aşa, oamenii legii s-au dovedit mai buni decât urmăritul, iar tânărul a fost până la urmă prins şi încătuşat. În baza mandatului de arestare, el a ajuns în arestul IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: