Şerban Cotos a urcat de două ori pe podiumul Cupei României la înot

Înotătorul rădăuţean Şerban Cotos a participat, în perioada 4-6 octombrie, la prima ediţie a Cupei României la înot, organizată de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM) la Braşov. În cele trei zile de concurs, sportivul antrenat la Clubul Sportiv Universitar din Suceava de lector universitar doctor Sorin Raţă a concurat la patru probe şi a urcat pe podium de două ori. Şerban Cotos a ocupat locul al II-lea în proba de 100 metri fluture categoria Tineret şi a urcat pe treapta a treia a podiumului în proba de 50 metri fluture, categoria Tineret. În proba de 200 metri liber, Şerban a ajuns al patrulea la Tineret şi al cincilea la Seniori, iar în proba de 100 metri liber a înotat în finala B, clasându-se al şaptelea la Tineret.

„Pentru mine, Cupa României a fost un concurs foarte bun de pregătire. Eu am început pregătirea în apă ceva mai târziu, pentru că bazinul Universităţii a fost închis mai mult decât se prognozase iniţial, aşa că am fost obligat să-mi stabilesc concurs de obiectiv Campionatele Naţionale în bazin scurt, care vor avea loc la începutul lunii noiembrie, la Miercurea Ciuc. În aceste condiţii sunt foarte mulţumit de cum am înotat la Braşov, practic după doar două săptămâni de antrenament în apă”, a spus Şerban Cotos.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: