La Fălticeni

Recital de poezie şi muzică

> Muzica lui Rodion Ladislau Roşca „împletită” cu poezie evreiască avangardistă

 Clubul de Iniţiativă Literară (CIL) şi revista „Pământul viu” din Fălticeni ne-au informat că, la Fălticeni, va avea loc un recital de poezie împletit cu muzică electronică de calitate.

„Muzica lui Rodion Ladislau Roşca, părintele muzicii electronice din România, se va împleti cu poezia poeţilor evrei Saşa Pană, Sesto Pals, Gherasim Luca, Paul Celan, Ilarie Voronca, Benjamin Fondane şi cu poezia liceenilor suceveni şi fălticeneni la cafeneaua «La Bibliotecă» din Fălticeni, sâmbătă, 19 octombrie a.c., de la ora 19” au transmis organizatorii, care au făcut precizarea: „participarea la acest eveniment presupune o donaţie de 20 lei pentru concertul Rodion G.A.”. Invitatul serii este poetul sucevean Vlad Sibechi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: