Atletism

Performanţă de excepţie pentru Alexandru Prâsneac la Crosul Loteriei Române

Parcul Titan din Bucureşti a găzduit, la finalul săptămânii trecute, cea de-a XXII-a ediţie a Crosului Loteriei Române. Printre participanţi s-a aflat şi Alexandru Prâsneac, atlet legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei. La sfârşitul cursei, acesta a reuşit o clasare fruntaşă, obţinând locul al treilea în concursul rezervat copiilor 1, în condiţiile în care la această categorie de vârstă au luat startul peste 500 de concurenţi.

„Sunt mulţumit de evoluţia lui Alexandru, în condiţiile în care a reluat pregătirea doar de 4 săptămâni. Se pare că suntem pe drumul cel bun şi avem aşteptări mari de la următoarele competiţii naţionale şi internaţionale”, a declarat Cristian Prâsneac, tatăl şi antrenorul lui Alexandru.

Participarea la acest eveniment a fost gratuită, Loteria Română punând la bătaie 75 de premii, în valoare totală de 90.500 de lei. Evenimentul, devenit tradiţional, încurajează adoptarea unui stil de viaţă sănătos prin mişcare în aer liber şi prin practicarea sportului, sub deviza „Aleargă pentru sănătatea ta!”.

Traseul a numărat aproximativ 3.800 de metri şi a fost amenajat în incinta parcului, pe marginea lacului Titan. Categoriile de participare au fost următoarele: copii băieţi/fete 11 – 13 ani (împliniţi până la 31.12.2019); juniori/junioare 14 – 18 ani (împliniţi până la 31.12.2019); seniori/senioare 19 – 34 ani; veterani bărbaţi/femei 35 – 49 ani; veterani bărbaţi/femei – peste 50 ani; persoane cu dizabilităţi locomotorii bărbaţi/femei; persoane cu dizabilităţi senzoriale bărbaţi/femei.

Loteria Română a premiat primele 5 locuri ale fiecărei categorii în parte, în funcţie de timpul obţinut, după cum urmează: locul 1: 2.000 lei; locul 2: 1.500 lei; locul 3: 1.000 lei; locul 4: 750 lei; locul V: 500 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: