La Fălticeni, în cadrul programului „Cultura în parc”

Concert în aer liber şi expoziţie de fotografie

La data de 14 octombrie, pe esplanada din Fălticeni va avea loc cea de a V-a ediţie a evenimentului „Cultura în parc”, organizat de Asociaţia Ghizilor din Bucovina în colaborare cu Primăria Fălticeni. În cadrul evenimentului sunt programate o expoziţie de fotografie, cât şi un concert în aer liber susţinut de trupa „Conversaţii acustice”.

Expoziţia foto este dedicată ascensiunii pe vârful african Kilimanjaro (Uhuru), realizată în august 2019, ascensiune la care au luat parte zece persoane din Fălticeni, Suceava, Dorohoi şi Bucureşti, dintre care şi un copil de 10 ani.

Pentru a crea o atmosfera plăcută şi a încânta publicul din Fălticeni, trupa „Conversaţii acustice” va susţine un concert începând cu ora 17.

„Evenimentul este o alternativă relaxantă pentru a petrece câteva ore în aer liber, cu muzică bună şi fotografii dintr-o expediţie pe tărâm african” arată organizatorii.

„«Cultura în parc» şi-a propus încă de la început sa fie altfel decât un eveniment in aer liber, să se axeze nu doar pe muzică, ci şi pe film, fotografie, pictură, teatru, călătorii şi altele. Toate pentru a încânta publicul din Fălticeni, de drag de frumos şi de oameni” a declarat Nicoleta Loghin, vicepreşedintele Asociaţiei Ghizilor din Bucovina. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: