A furat maşina pentru o plimbare de noapte

 > Un aport important în realizarea furtului l-a avut chiar victima > După plimbare, hoţul a abandonat vehiculul > Pentru pofta ce-a avut-o, autorul s-a ales cu un dosar penal; victima s-a împăcat cu hoţul

La puţin timp după ora 7.15, luni, lucrătorii Poliţiei Oraşului Frasin au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112, de un localnic în vârstă de 50 de ani, despre faptul că, pe parcursul nopţii care tocmai se încheiase, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat în faţa imobilului proprietate. Cercetările demarate de oamenii legii au stabilit că, profitând de neglijenţa victimei, care, în seara zilei anterioare, a lăsat autovehiculul neîncuiat şi cu cheile în contact, în faţa porţii de acces în curtea locuinţei sale din oraşul Frasin, persoane necunoscute l-au sustras.

În urma măsurilor operative întreprinse de poliţişti, autoturismul a fost identificat abandonat pe DN 17, pe raza comunei Ilişeşti. Maşina prezenta avarii ca urmare a coliziunii cu parapetul de protecţie de pe marginea drumului, dar nu erau sustrase bunuri sau valori din interior.

Vehiculul a fost restituit persoanei vătămate, iar căutările oamenilor legii s-au îndreptat ulterior către autorul furtului, care a fost şi el repede dibuit. Persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificată ca fiind un localnic în vârstă de 21 de ani, care a recunoscut că, pe parcursul nopţii, în jurul orei 3, profitând de faptul că autoturismul era neasigurat şi cu cheile în contact, l-a sustras cu intenţia de a se plimba.

În cauză a fost întocmit un dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural. Însă nu au fost dispuse măsuri preventive privative de libertate, întrucât partea vătămată s-a împăcat cu autorul furtului autoturismului, după cum am aflat de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: